Moncler jacka trendiga märken från Frankrike, är världens ledande utomhussporter varumärke, Moncler jacka Sverige falska online shopping inte bara i många delar av världen har alla typer av imitationer. Så hur att skilja mellan sant och falskt är också Canada Goose Sverige länder Fläktar frågor av gemensamt intresse.jag tycker inte att bära avslöjande UGG Rea Sverige vik, ser inte så elegant att bära, förmodligen bara asiatisk kvinna som så. Om vikta storlek UGG Australia Sverige vanor,UGG Outlet Deutschland åtaganden "upplevelse utöver vanligt", bäst placerad på hemmet tillbaka till sin ursprungliga form UGG stövlar rea stockholm,Nike Air max 90 Rea är helt klassiska klassiker, Nike Air Max 90 rea serie finns klassiska. Nike Air Max dam är en landmark av uppfinningen, som om vi hade sneakers att bära basketskor.Nike Air max Sverige online medfört förändringar inte bara sin design, är dess teknik.Adidas Yeezy 750 Boost Sverige kommer att erbjuda upp till sex år och matchande skor, den första färgen är grå och orange blandat "Stealth Grey" färgschema.Oakley sverige är så funktionella, eleganta kreativa och perfekt fusion av vetenskap och teknik tillsammans. Multifunktionell och vill ha sin egen unik produkt? Oakley Solglasögon rea kommer att kunna uppfylla alla krav Christian Louboutin Outlet Online Italia

Om företaget

Byt Affärssystem är en verksamhet som vuxit fram ur flera års arbete med utveckling och installation av IT-system. Många företag är helt i händerna på sina systemleverantörer och orsaken är framför allt det informationsövertag som leverantörerna har gentemot dig som kund.

Det kan vara svårt att ställa de där “dumma frågorna” när man inte förstår språket, trots att frågorna i många fall är helt berättigade. Kunden behöver en starkare ställning i många upphandlingar och det är paradoxalt nog bra även för leverantören.

Byt Affärssystem stärker kundens ställning i installationsprojekt och ingår som en del i företaget AntVision. Jag som står bakom företaget heter Anders Borgström och har under många år arbetat med utveckling och installation av IT-system, både affärssystem som finns på marknaden och kundspecifika system.

Från och med våren 2013 finns Byt Affärssystem i Stockholm och vi har utökat med ytterligare en medarbetare. Det är Mikael Klemets, som har en gedigen bakgrund som affärsystemskonsult. Han har även arbetat i ledande operativa befattningar i tillverkande företag och genomfört ett flertal förändringsprojekt.

Gamla Brogatan 11 C

111 20 Stockholm

Tel: 070-207 41 81

E-post: info@bytaffarssystem.se

www.bytaffarssystem.se

När det är dags att byta affärssystem ger vi det stöd du behöver för ett lyckat installationsprojekt av till exempel system för produktion, ekonomistyrning, lönehantering, order, lagerhållning, fakturering och liknande. Vi hjälper dig att förstå leverantörernas tekniska språk och ser till att de förstår dina behov. Ett väl förberett installationsprojekt är grunden till ett fungerande affärssystem och tillsammans med dig ser vi till att skapa ett bra slutresultat. I vår kunskapsbank hittar du användbara tips och råd för ett lyckat projekt. Du anlitar oss för de aktiviteter du behöver, vilket till exempel kan vara förstudie, kravinsamling, val av leverantör, projektledning, testledning och validering.

MADE BY ohappa